Grijpers Rotators
    Aanbouwdelen

   Home

    Producten

     Offerte

       Telefoon / Fax

        Eurograb dealers

     

 

 

 

 Garantie op uw Eurograb aanbouwdeel nu 2 jaar!!!      

Voor de aanbouwdelen van Eurograb heeft u een garantie periode van 2 jaar na de aanschaf van het product.
De garantie is gebaseerd op "fairplay" maw het aanbouwdeel moet worden gebruikt voor het doel waar het voor is gemaakt, maar ook voor de machine waarvoor deze is gemaakt, deze verantwoordelijkheid ligt bij u.
Onze aanbouwdelen worden vervaardigd uit hoogwaardig staal, de scharnierpunten zijn met bussen uitgevoerd waardoor later ten alle tijden goed onderhoud mogelijk is.
Onder normale omstandigheden en bij normaal gebruik gaan onze grijpers erg lang mee vandaar dat we u 2 jaar garantie bieden, echter de normale levensduur is veel langer.

Waarom 2 jaar?
In de machine wereld en zeker in de aanbouwdelen zal niemand u een garantie van 2 jaar bieden, wij doen dat wel om u vooraf aan te tonen dat we een super product leveren tegen een betaalbare prijs opdat u weet dat blauw staat voor kwaliteit en een bedrijf welk voor 200% achter zijn producten staat, ook al mocht het eens niet gehoopt mis gaan.

Fair Play?
Alles kan kapot, dat mag duidelijk zijn, onze aanbouwdelen kunnen aan zwaardere en niet bedoelde machines worden gemonteerd dan waarvoor het product is gemaakt, een voorbeeld daarvan is een sorteergrijper welke bestemd is voor de machineklasse tot 4000 kg aan een 7 tons machine wordt bevestigt, als deze defect raakt is er sprake van onjuist gebruik.
Gebruik het aanbouwdeel waarvoor het is gemaakt, een sorteergrijper of knijperbak is geen breekhamer of wig instrument, maar een aanbouwdeel om materialen mee te sorteren op te pakken en te verladen, misbruik is onjuist gebruik.
Indien een defect wordt veroorzaakt door geen of slecht onderhoud, bv het niet nastellen van bouten, het niet smeren van draaidelen is
er ook sprake van onjuist gebruik.

Niet binnen de garantie vallen;

  • Slijtage aan messen en bussen
  • Gevallen van onjuist gebruik
 

Copyright 2006 www.eurograb.nl. Alle rechten voorbehouden.
Herzien: 12 april 2022